JOBURI SI CARIERE LA PIZZA YOLADaca vrei sa lucrezi intr-o echipa cu spirit tanar si sa incepi o cariera adevarata, Pizza YOLA, te asteapta sa i te alaturi deoarece apreciem oamenii dornici de munca.

Apreciem initiativa si dorinta de dezvoltare a personalului nostru si din aceste considerente, lipsa experientei profesionale nu reprezinta intotdeauna pentru noi, un motiv de a nu te angaja. Pizza Yola este o platforma excelenta pentru cariera ta.

Principiul de baza al politicii Pizza YOLA este orientat spre lucrul în echipa. Suntem siguri de faptul ca doar lucrand impreuna si avand o atitudine deschisa si corecta fata de colegii din echipa putem obtine rezultatele pe care ni le-am propus;

In cadrul firmei se aplica un sistem de bonusuri suplimentare pentru personal, astfel incat fiecare angajat sa fie stimulat sa participe cu toata daruirea la atingerea scopului propus.

Dacă doriţi să aplicaţi pentru un loc de muncă, vă rugăm sa completaţi formularul de mai jos. Daca aveţi disponibil un CV, va rugăm să faceţi upload. In cazul in care nu aveţi la dispozitie un CV (fisier pentru upload), vă rugăm să completaţi mesajul cu informatii despre (anul nasterii, experienta profesionala, studii, alte activitati, motivul pentru care ati dori sa lucrati la Pizza YOLA).